Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluesun Marina


Descriere

LOCALIZARE: chiar langa plaja Punta Rata (150 metri ) In zona mai sunt plajele: Maestral la 100 de metri si Soline la 350 metri. Aeroportul din Split este la 50 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: recomandat familiilor cu copii hotelul disoune de diverse facilitati precum: restaurante si baruri, gradina, terasa, conexiune la internet wireless, aer conditionat, inchiriere masini, room service, mini club pentru copii, facilitati pentru diverse sporturi, parcare, exchange, este permis accesul cu animale de companie (contra-cost).




FACILITATI CAMERE: Standard double room balcony au in jur de 22 mp, pat dublu ( 1,80 x 2 m ), baie cu dus, balcon cu vedere la parc sau la mare.
Camerele superior cu balcon au aceleasi facilitati, in plus dispun de o canapea extensibila pentru 1/2 copii, vedere la parc sau la mare.
Camerele family au in jur de 40 mp si consta in 2 camere una cu pat dublu ( 1,80 x 2 m ) si alta cu pat single ( 1,30 m x 2 m ) si o canapea extensibila pentru 1/2 copii, 2 bai cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.