Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amadria Park Jure


Descriere

LOCALIZARE: langa plaja White Beach (cu nisip), in Sibenik, complexul Solaris. Aeroportul din Split este la 55 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este modern , perfect pentru relaxare si ofera urmatoarele facilitati: lounge bar exterior/interior , terasa, restaurant, receptie, bar la piscina si la plaja, snack bar, , piscina cu vedere la mare inconjurata de palmieri, centru SPA/Wellness cu diverse tratamente cosmetice si terapii, En Vogue Beach Club, plaja privata, piscina pentru copii, parcare, terenuri de sport, spalatorie, room service, sala de fitness, magazin de suveniruri, conexiune la internet wireless, sala de evenimente.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble/twin couartyard view french balcony sunt elegante si moderne, decorate in culori naturale, cu 2 paturi twin ( 90 x 210 cm ) sau pat dublu ( 180 x 210 cm ) si canapea extensibila ( 140 x 190 cm ), au in jur de 22 mp, dispun de : TV LCD, telefon, mini bar, seif, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica. Camerele duble / twin park view cu balcon au aceleasi dotari insa balconul este spatios ( 4,5 mp).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.