Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Elexus Poiana


Descriere

Elexus este un complex de apartamente de lux in regim hotelier in Poiana Brasov, cu semineu, jacuzzi si toate facilitatile dorite. Turistii au la dispozitie restaurant, centru wellness si spa cu piscina in aer liber si piscina interioara.

O alternativa excelenta la orice hotel de lux din Poiana Brasov. Se ofera cazare in conditii inegalabile si servicii de top.

Camerele si apartamentele Elexus Poiana Brasov fac parte din Complex Silver Mountain format din 4 cladiri cu spatii de Cazare si 1 cladire multifunctionala unde sunt Receptia, Restaurantul si Centrul Spa, fara spatii de Cazare.

Accesul intre cladiri se face doar prin exterior. Nici un apartament/camera din administrarea Elexus nu dispune de chicineta sau bucatarie.

Acces gratuit la Spa in limita locurilor disponibile (sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, piscina exterioara) - accesul se face intr-o alta cladire fata de cladirea unde este cazarea, la o distanta de 150 m.
Minorii au access la Centrul Spa doar insotiti de adulti (parinti sau tutore).

Structuri de cazare:
Delux Double with French Balcony - Camera dubla, pat matrimonial, semineu, balcon frantuzesc. 2 persoane maxim, doar adulti.
Balcony Delux Double with Mountain View & Fireplace - Camera dubla, pat matrimonial, semineu, balcon. 2 persoane maxim, doar adulti.

Deluxe Junior Suite - open space, pat matrimonial, canapea extensibila, semineu, balcon sau terasa. 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Royal Junior Suite - open space, pat matrimonial, canapea extensibila, semineu, balcon sau terasa. 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

One Bedroom Apartment with Mountain View & Fireplace - Apartament 2 camere, dormitor cu pat matrimonial, living canapea extensibila, semineu, balcon cu vedere la munte. 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Executive Double with Hot Tube & Mountain View - Camere dubla Executive, pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte. 2 persoane maxim, doar adulti.

Deluxe Double with Hot Tube & Mountain View - Camere dubla Deluxe, pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte. 2 persoane maxim, doar adulti.

Junior Suite with Mountain View & Fireplace a Camere dubla, pat matrimonial, canapea extensibila, semineu, balcon cu vedere la munte. 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Penthouse with Mountain View, Hot Tube & Fireplace - Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara, dormitor nivel superior, pat matrimonial, living nivel inferior, semineu, canapea, jacuzzi, balcon cu vedere la munte. 3 persoane maxim, doar adulti.

Penthouse Elexus-Postavaru Best Mountain View,Hot Tube & Fireplace - Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara, dormitor nivel inferior, pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte ,living nivel superior, canapea extensibila. 3 persoane maxim, doar adulti.

Observatii: (COvid-19)

- Pentru piscina exterioara accesul este limitat la maxim 4-6 persoane simultan, pentru 30 minute/camera sau apartament.

- Accestul la piscina este gratuit, in limita disponibilitatii din momentul solicitarii.

- Exista un numar de telefon pentru a face programare la piscina exterioara si sauna si se va primi in momentul check-in-ului.

Elexus Poiana Brasov pune la dispozitia oaspetilor sai o deosebita piscina exterioara infinity. Prin amplasare si amenajare, piscina exterioara ofera cea mai facila si relaxanta experienta cu efecte benefice asupra corpului.

Restaurant Noir se afla in cadrul Resortului Elexus Poiana Brasov. La Restaurant Noir turistii sunt intampinati cu un design rafinat, o atmosfera confortabila si mancaruri delicioase pregatite de bucatari pasionati. Design-ul modern impreuna cu elementele naturale mediteraneene ofera experiente de neuitat. Aici se pot incerca cele mai cunoscute preparate din bucataria internationala la o masa A La Carte sau se pot organiza evenimente cu atmosfera de basm in cadrul acestui restaurant.

Nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.