Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASPASIA APARTHOTEL

Descriere

Hotelul de apartamente renovat integral in 2016, este situat pe plaja de nisip cu pietricele cu vedere la insulele Scorpios si Sparta Madouri. Este o afacere de familie cu o traditie indelungata. La o distanta 50 m se afla un supermarket, brutarie, restaurante si taverne. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul este situat pe o plaja de nisip cu pietricele, cu vedere la insulele Scorpios si Sparta Madouri. La 50 m se afla un supermarket, brutarie, restaurante si taverne. Centrul statiunii Nidri este la 150 m. Hotelul este recomandat tinerilor si cuplurilor.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: parcare, sala TV comuna, bar, acces gratuit la internet WIFI in spatiile publice, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost: 5 euro/zi pentru 2 sezlonguri si o umbrela).

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat, frigider, chicineta utilata, TV, acces la internet, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Website

http://www.aspasianidri.com/index.php/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.