Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGIOS NIKITAS HOTEL

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este la 150 m de plaja Agios Nikitas si este situat intr-o curte pavata cu piatra si inconjurata de bougainvillea si iasomie. Atmosfera calma si relaxanta il recomanda celro care doresc o vacanta linistita. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla la 150 m de plaja Agios Nikitas. La 100 m se afla statia de autobus, supermarket si restaurante. Portul Lefkada este la 2 km, aeroportul din Preveza la 30 km si renumita plaja Port Katsiki este la 35 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie (08:00-23:00), depozitarea bagajelor, inchiriere masini si biciclete, snack bar, cafenea, bar, parcare, curatatorie, acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati camera

Toate camerele au baie cu dus, aer conditionat, frigider, TV, acces gratuit la internet WIFI, telefon, balcon. Camerele duble au capacitatea maxima de 2 persoane. Camerele triple au capacitatea maxima de 3 persoane. Apartamentele cu un dormitor au capacitate maxima de 4 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.