Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Florilor beneficiaza de o pozitionare ideala in Baile Olanesti, fiind situat in apropierea centrului, cu o priveliste deosebita asupra statiunii.
Hotelul a fost modernizat in anul 2005. Capacitate de 146 locuri in camere cu doua paturi si 2 apartamente. Dotari camere: modernizate, baie proprie, TV cablu, frigider.

Camerele sunt clasificate la categoria 3 stele si au in dotare grup sanitar propriu cu cabina de dus, TV cu televiziune prin cablu si frigider. Hotelul dispune de un salon unde puteti servi micul dejun, iar celelalte mese le puteti servi la restaurantul din cadrul hotelului Olanesti, aflat in imediata apropiere - 100 m. Puteti beneficia si de servicii de tratament tot in cadrul hotelului Olanesti. Florilor dispune si de facilitati precum parcare.

Tratament :
- 4 cabinete medicale (pentru consultatii de specialitate si injectii cu apa minerala).
- baza de tratament cu multiple proceduri (curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, sauna, cabinete masaj).
- dusuri cu apa calda non stop, bai minerale.
- camera de garda, laborator analize medicale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie