Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central


Descriere

Inaugurat in 2005 si renovat in intregime si interior si exterior in 2011, imbunatatind conditiile si standardele deja ireprosabile, amplasat in centrul statiunii, pe malul drept al raului Olanesti, Hotelul Central va ofera servicii si cazare de 3 stele. Cea mai mare parte a camerelor va ofera o privire panoramica a statiunii si a muntilor care o inconjoara. Hotelul dispune de 45 de camere duble, fiecare camera avand o arhitectura unica si un standard de 3 stele, oferind prin dotarile sale confortul necesar relaxarii: aer conditionat, cablu TV, minibar, linie telefonica interna si internationala, internet wireless.
Dotari camere: camere fumatori, camere nefumatori, camera cu dus, TV / Cablu / Satelit, minibar in camere, aer conditionat, uscator de par in camere, internet in camere, telefon in camera.
Dotari / servicii unitate: bar, restaurant, terasa amenajata, sala de conferinte, salon mic dejun, parcare proprie gratuita, acces interzis animale casa, masaj, cabinet medical, baza de tratament, incalzire centrala, seif la receptie.
Servicii: acces internet la receptie, Room Service, pensiune completa, organizari evenimente.
Tipuri de turism practicate: afaceri, grupuri organizate, team building, vacanta, balnear.
Tratamentul include 2 proceduri/ persoana/ zi si card de ape. Turistii trebuie sa prezinte la receptie bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate.
Copiii nu au mese incluse.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.