Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul dispune de 30 de camere duble, fiecare camera avand o arhitectura unica si oferind prin dotarile sale confortul necesar relaxarii: aer conditionat, cablu TV, minibar, linie telefonica interna si internationala, internet wireless.


Servicii oferite de Hotel CENTRAL Olanesti


Restaurant


Bar de zi


Sala de conferinte


Acces internet


TV si cablu TV


Parcare pazita



Baza tratament:

Tratamentul se asigura in baza proprie, dotata cu aparatura moderna (bai galvanice, parafina, aerosol, curenti diadinamici, curenti interferentiali, ionizari, ultrasunet, magneto-diaflux, masaj). Se pot trata boli ale aparatului respirator, afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, dermatologice si asociate.


Atractii turistice in zona:

Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab


Pestera Liliecilor


estera Polovraci


Pestera Muierii


Centrul de olarit de la Horezu




Sejur minim 3 nopti!


Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.



.





Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.


Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.


Unde sant precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (Luni -Duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament sambata si duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie