Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora


Descriere

Hotel Aurora***- TISA este un hotel de 24 de camere, situat AZn Baile Olanesti, chiar langa centrul de agrement TISA Spa Resort. Camerele sunt moderne si complet echipate. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, balcon, uscator de par, mici-racitor, fierbator.
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280m distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort. Primul supermarket se afla la 190m distanta. La receptia Hotelului Aurora puteti achizitiona bauturi racoritoare, bere, snack-uri ambalate
REDUCERI - 25% la accesele TISA Spa Resort si 10% la masajele si ritualurile spa
BONUS - acces la Noaptea spa care se organizeaza vineri in cadrul TISA Spa Resort, orele 20.30 - 23 (pentru cei care achizitioneaza minim 2 nopti de cazare inclusiv noaptea de vineri)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.