Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ana Test


Descriere

Vila Ana*** din Statiunea Baile Olanesti, statiune situata de o parte si de alta a paraului cu acelasi nume, se bucura de o priveliste incantatoare de la poalele Muntilor Capatanii. Statiunea este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.

VILA ANA *** dispune de camere care sunt dotate cu telefon, circuit TV, iar bucatariile care deservesc camerele sunt complet utilate. La cerere se pot asigura alimente proaspete.
La dispozitia Dvs. sta de asemenea o sala de conferinta destinata intalnirilor de afaceri, unde se pot organiza simpozioane, prezentari de produse, conferinte de presa. Sala a fost special amenajata pentru a oferi un mediu adecvat lucrului departe de zgomotul citadin (capacitate 20 persoane).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.