Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul este situat la liziera padurii la aprox 500 m de centrul statiunii Baile Felix, intr-o zona linistita si retrasa perfecta pentru relaxare.

Hotel Aqua President este un hotel de 4* situat in statiunea Baile Felix, la aproximativ 10 km fata de centrul orasului Oradea si 1.5 km fata de centrul statiunii la liziera padurii, fiind locul ideal pentru o vacanta cu familia sau prietenii. Paturile suplimentare (acolo unde se
solicita si se achita cval acestora) din dotarea camerelor din Hotel President,
President Business si President SPA sunt fotolii extensibile iar cele din Hotel
Aqua President sunt canapele extensibile.
Nu se pot aloca/calcula in camera
dubla 2 paturi suplimentare

Camere:
Hotel Aqua President 4* Baile Felix dispune de 28 de camere dotate cu aer conditionat (climatizare centrala), TV, minibar, baie cu dus, uscator de par. Hotelul Aqua President este hotelul mai vechi al Complexului Aqua President SPA, President SPA fiind locatia mai noua.

Camere standard suprafata de aproximativ 25 mp, dispun de pat pentru doua persoane, aer conditionat, minibar, Tv cu ecran plat si grup sanitar cu cabina de dus. Se poate adauga un pat suplimentar pliant (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).

Camere superioare: Acestea sunt spatioase cu o suprafata aproximativa de 41 mp, dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila. Acestea dispun de aer conditionat, minibar, Tv cu ecran plat si grup sanitar cu cada sau cabina de dus.

Apartament - este format din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Acesta este dotat cu aer conditionat, tv prin cablu, telefon, minibar, birou si grup sanitar cu cada/dus.

Servicii de masa : Hotelul serveste un mic dejun tip bufet. Restaurantul asigura preparate din bucataria internationala si are o terasa de vara traditionala.

Facilitati:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati:

Fitness/Wellness/Sport:
- Piscina in aer liber - 5 piscine exterioare;
- Piscina acoperita - 13 piscine interioare;
- Piscina cu apa termala;
- SPA - masaj, bazin cu valuri, grota mediteraneeana, zona de relaxare si linistire;
- Sauna turceasca, sauna finlandeza;
- Teren sport mixt - minifotbal, squash;
- Sala fitness.

Folosirea saunelor in cadrul Aqua Park-ului este gratuita!

Tratament:

Sauna finlandeza este o camera mica supraincalzita, prevazuta cu banci. Sauna poate fi folosita ca sauna cu aer uscat sau sauna cu vapori care pot sa contina extracte diferite.
Sauna are un efect de calire a organismului contra racelii, sau de ameliorare a unor tulburari neurovegetative. Ridicarea temperaturii corporale pana la 39 grade C, are un efect asemanator cu cel al starilor febrile, stare in care sunt omorati agentii patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37 grade C. Corpul supraincalzit din sauna, vine in contact cu o baie rece, care are un efect de relaxare a musculaturii, scaderea tensiunii sanguine, activare a circulatiei sangelui, sistemului imunitar, respiratiei si schimburilor de substante cu eliminarea de substante nocive din organism prin transpiratie.

Sauna turceasca sau hamam-ul modern este o incapere spatioasa cu lumina slaba. Plafonul este in form de cupola cu sistem de iluminat incorporat sau panouri din sticla. Podeaua si peretii hamam-ului sunt incalziti, de asemenea si bancile. De obicei incaperea este finisata cu pietre, marmura, ceramica sau mozaic de sticla. In Hamam incalzirea se produce la o temperatura de 50 grade C cu umiditate ridicatata 70 - 90 %. Corpul transpira abundent si este pregatit pentru masaj.

Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica.

Cu biletul de trimitere + cardul de sanatate turistii beneficiaza de proceduri de tratament (!!! in cazul rezervarii unui pachet cu tratament inclus):


- Curenti diadinamici;
- TENS;
- Curenti interferentiali;
- Ultrasunet;
- Magnetoterapie;
- Laserterapie;


- Bai Stanger;


- Bai galvanice;
- Dus subacval;
- Aplicatii cu
parafina;
- Masaj reflex;
- Hidrokinetoterapie
individuala generala;


- Hidrokinetoterapie
parLLiala;


- Kinetoterapie
individuala.

Distractie:
Sala de jocuri - biliard, ping pong, bowling, snooker, darts, icehokey.

Parcare privata gratuit la proprietate.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie