Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Carpet Luxury Suites


Descriere

The Blue Carpet Luxury Suites, in Pefkohori, pe primul brat al peninsulei Halkidiki, este alegerea ideala pentru o vacanta de vara de vis in fata marii de un albastru adanc. Suitele de lux se remarca prin stilul lor deosebit si decorul unic.
Situat in Pefkochori, Blue Carpet Luxury Suites ofera vedere libera la mare si ofera o piscina in aer liber inconjurata de gradini bine ingrijite.
Oaspetii se pot bucura de arome mediteraneene si internationale la restaurantul proprietatii, iar zilnic este disponibil un mic dejun bogat tip bufet.
Cu intentia de unicitate, toate apartamentele au o constructie si un decor unic, oferind fiecaruia personalitatea sa aparte. Toate apartamentele, decorate intr-un ritm minimal, cu detalii foarte atente si cu influente din Orientul Mijlociu, au fost create pentru a va oferi linistea mentala si fizica suprema in fata apelor albastre ale Halkidiki.

Facilitati oferite de Blue Carpet Luxury Suites
Regulile casei
Cod vestimentar
Servicii
Receptie
ATM (in apropiere in Pefkohori)
Birou de schimb valutar (in apropiere in Pefkohor)
Magazine (in apropiere in Pefkohor)
Doctor (la cerere)
Parcare
Internet
WiFi in camere
WiFi in zonele comune
Activitati
Plaja organizata
Umbrele si seturi de plaja
Piscina
Serviciu prosoape de plaja
Bar/zona de mic dejun (restaurant a la carte Canela)
Tratamente corporale si faciale (contra cost)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie