Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul se afla la marginea statiunii Faliraki (aproximativ 1.8 km distanta fata de centrul acesteia), 800m distanta de plaja publica, 13.5 km de orasul Rhodos si la 16 km de Aeroportul International Rhodos.


Facilitati hotel: Proprietate moderna si functionala pentru toate categoriile de turisti, dispune de urmatoarele facilitati: receptie (24/24), lobby, camera de depozitare a bagajelor, seif (contra cost: 10 eur/ saptamana), schimb valutar, Wi-Fi (gratuit), birou de inchiriere masini si biciclete, parcare, spalatorie, piscina exterioara (functionala in intervalul orar 09:00 -20:00), piscina pentru copii, sezlonguri & umbrele.
Entertainment & animatie: barbeque, karaoke.
Hotelul dispune de un restaurant principal, bar cu terasa, snack-bar la piscina.
Micul dejun se serveste in sistem continental in intervalul orar 08:00-10:00, iar cina se serveste in sistem a la carte (2 optiuni disponibile pentru starter, fel principal si desert), in intervalul orar 19:00-20:00.


Facilitati camere: 84 camere, categoria studio standard - unitati de cazare dotate cu doua paturi single, dispun de balcon cu vedere la gradina sau piscina, aer conditionat (contra cost: 7 eur/ zi), Wi-Fi (gratuit) TV-satelit, telefon, chicineta, frigider, baie (cu dus), uscator de par.
Curatenia in camere se face de 6 ori/ saptamana, lenjeria si prosoapele se schimba de 2 ori/ saptamana.


Masa: Self Catering; Contra cost: supliment mic dejun/ demipensiune.


Website: https://achousa-hotel.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.