Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MILAIDHOO ISLAND

Descriere

Milaidhoo Maldives este un complex luxos de tip boutique situat în rezervația biosferei UNESCO, aproape de golful Hanifaru. Reciful de corali al complexului este zonă protejată și este recunoscut ca loc excelent pentru snorkelling și scufundări. Insula frumoasă, cu vegetație tropicală abundentă, este mărginită de plaje cu nisip fin alb și înconjurată de un recif de corali.
Localizare

Pentru a ajunge la Milaidhoo, oaspeții trebuie să călătorească 30 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional din Male, pe un traseu pitoresc.

Facilitati Hotel

Există 3 restaurante și 2 baruri cu un decor plăcut. Planul Gourmet Milaidhoo este un plan culinar care cuprinde zilnic mic dejun, prânz și cină, precum și mărci internaționale și premium de băuturi spirtoase, bere, vinuri și cocktailuri din selecția complexului. Oaspeții au la dispoziție o gazdă non-stop pe insulă și beneficiază de un cadou personalizat de bun venit, o sticlă de șampanie și acces la un lounge privat la aeroport la sosire și la plecare. Centrul spa situat deasupra apei are 4 suite de tratament, iar la pavilionul în aer liber situat deasupra apei au loc cursuri gratuite de yoga și de meditație. Activitățile sportive includ navigație, catamaran, canotaj, centru de fitness deschis non-stop și excursii cu iahtul. De asemenea, proprietatea oferă croaziere cu delfini, vizionare de rechini-balenă, vizionare de pisici de mare uriașe, activități de conservare cu biologul marin rezident, pescuit, scufundări, snorkelling și piscină infinită în aer liber.

Facilitati Camere

Fiecare vilă oferă aer condiționat, piscină privată cu apă dulce pe terasa la soare, precum și decor informal. Vilele sunt deschide la 180 de grade, pentru a cuprinde frumusețea naturală a insulei. Toate vilele au vedere la ocean. Oferă mobilier personalizat și design specific insulelor Maldive. Personalul de pe insulă se va asigura că fiecare detaliu al sejurului este perfect, de la organizarea ședințelor la spa și a excursiilor până la aprovizionarea frigiderului privat din vilă cu vinul preferat al oaspetelui.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.