Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDHUFUSHI ISLAND RESORT

Descriere

Medhufushi Island Resort oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness şi vile rustice cu vedere panoramică la lagună. Există 2 restaurante și un spa.
Localizare

Medhufushi Island Resort se află la 40 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional din Malé, transportul putând fi aranjat de complex.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de diverse tratamente corporale la spa-ul Medhufushi. La Resort Medhufushi sunt disponibile numeroase sporturi nautice, inclusiv snorkelling, canotaj şi windsurfing. Se organizează și cursuri de scufundări.

Cu vedere frumoasă la apusul de soare, Alfresco propune diferite băuturi şi mâncăruri, iar Malafaiy servește bufete cu preparate tartinabile lângă piscină. La Barul Vilu, amplasat deasupra lagunei, se pot savura băuturi și gustări ușoare.

Facilitati Camere

Amenajate în plan deschis în stil maldivian, vilele au terasă la soare privată și duș în aer liber cu efect de ploaie. De asemenea, sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD player.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.