Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AELIUS (EX.LAVRIS)


Descriere

Aelius Hotel and Spa (ex. Lavris Hotels & Spa) se află in inima stațiunii Gouves iar la doar 500 de metri este plaja de nisip

Localizare

Situat pe coasta de nord a insulei, în Gouves, la 17 km de aeroportul internațional Heraklion - "Nikos Kazantzakis".

Facilitati Hotel

Camerele sunt dotate cu: TV prin satelit, acces gratuit la internet de mare viteză, seif, telefon cu linie directă, duș, uscător de păr, aer condiționat (aer condiționat controlat individual: încălzire-răcire), prosoape de plajă,detectoare de fum, balcon sau terasa, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, mini-frigider, echipament de calcat (la cerere),articole de toaleta, halat de baie, papuci.

Facilitati camere

Aer condiționat, telefon direct, mini-frigider, seif (contra cost), TV satelit, conexiune la internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, baie / cabină de duș, uscător de păr, set de baie, un set de cafea / ceai, balcon / terasă. 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://lavrishotels.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.