Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul boutique are o ambianță perfectă pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află la Malia.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, complexul cu aer condiționat dispune de o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările de bază ale majorității camerelor. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale complexului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber la locul de cazare cuprinde biliard. Muzică live și o discotecă completează oferta. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Complexul dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie