Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acharavi Beach Hotel (Corfu)


Descriere

Descriere: Situat in Acharavi, Hotelul Acharavi Beach are o piscina in aer liber si vedere la mare. Hotelul pune la dispozitie o piscina sezoniera in aer liber, un loc de joaca pentru copii, terasa, un restaurant si un bar. Proprietatea ofera parcare privata gratuita.
Localizare: Hotelul Acharavi Beach este situat in partea de nord a orasului Corfu, chiar pe malul apei. Plaja de nisip se intinde pe peste 7 kilometri, oferind fundalul perfect pentru vacante memorabile la mare. Centrul orasului este la 36 de kilometri, iar aeroportul la o distanta de 38 de kilometri.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu baie private cu cada/dus, articole de baie(gratuit),uscator de par, TV prin satelit, mini frigider,incalzire, A/C controlat individual, acces Wi-Fi(gratuit), linie telefonica directa,terasa sau balcon cu mobilier de exterior.
Facilitati hotel :Hotelul dispun e de receptie 24 de ore, servicii Bellboy, Room service 12 ore (cu cost suplimentar), parcare privata, biblioteca, servicii de spalatorie si curatatorie chimica (la cerere), sala de fitnes, piscina si un pool bar.

Pagina web : https://www.acharavibeach.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie