Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Dit Majestic este localizat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la doar 10 metri distanta de plaja si la 2 km de centru.

Facilitati hotel

Hotelul Dit Majestic pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: cladire principala (camere duble), cladire anexa (apartamente si studiouri), camere pentru persoane cu dizabilitati, receptie, aer conditionat in zonele publice, servicii de spalatorie, lobby, restaurant principal, restaurante a la carte, taverna cu specific bulgaresc, bar la piscina, lobby bar, bar pe plaja, birou schimb valutar la receptie, magazine, rent a car, asistenta medicala, salon de infrumusetare, sala de conferinte, 2 piscine exterioare pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, fitness, programe de animatie, centru SPA&Wellness, teren de fotbal, loc de joaca pentru copii, mini golf, sporturi acvatce pe plaja, parccare nepazita (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat centralizat, televizor cu programe prin cablu, telefon, mini bar, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, seif, Wi-Fi gratuit, canapea, baie cu dus sau cada, uscator de par, produse de toaleta gratuite, balcon. De la receptie se ofera, la cerere, fier de calcat si masa de calcat. Apartamentele dispun, in plus fata de camerele duble, de zona de living cu canapea extensibila si chicineta complet echipata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Recepție 24h

Locatie