Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARITIM HOTEL AMELIA


Descriere



Localizare

Maritim Hotel Amelia este situat in inima Albenei, la doar cativa metri distanta fata de plaja, fiind primul hotel cu tematica aviatica din statiune, dedicat Ameliei Earhart - prima femeie pilot care a zburat singura deasupra Atlanticului.

Facilitati hotel

Maritim Hotel Amelia pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, piscina exterioara (pe acoperis), piscina interioara, piscina pentru copii, plaja privata, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja (incepand cu al treilea rand), centru SPA & Wellness, fitness, mini aquapark, mini club si loc de joaca pentru copii, mini disco, programede animatie pentru copii si pentru adulti.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, aer conditionat, smart TV, mini bar, facilitati pentru prepararea cafelei/ceaiului, Wi-Fi, canapea, seif, fier si masa de calcat, baie cu cabina de dus si articole de toaleta gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
piscină interioară